Ingrid Kremers

Na ruim 23 jaar bij Univé voor de particulieren klanten gewerkt te hebben, ben ik ineens boventallig. Tja en daar sta je dan en wat nu? Ik had werkelijk geen idee. Hoe nu verder? Wat kan ik (nog meer)? Wat wil ik, waar liggen mijn ambities? En dan heb ik het nog niet over het schrijven van een sollicitatiebrief. Hoe kan ik zorgen dat mijn brief opvalt tussen de -tig reakties die tegenwoordig op een vacature reageren? “Netwerken” ja klinkt goed maar hoe doe je dat? Ik wil graag een leuke nieuwe baan, iets anders…maar hoe en wat?
Is er iemand die mij kan helpen? JA gelukkig Henk Zantinge/ Het Zicht !!!!
Henk weet op een rustige manier, door het stellen van de juiste vragen, het doen van professionele oefeningen, je kwaliteiten en ambities boven water te krijgen. Ik heb door zijn aanpak weer vertrouwen in me zelf en in de toekomst gekregen. Ik weet nu wat ik wil (en niet wil) en waar ik goed in ben. Hij heeft mij geleerd hoe je tegenwoordige een sollicitatiebrief moet schrijven om “op te vallen”. Ook heeft hij mij laten ervaren hoe leuk, interessant en nuttig “netwerken” kan zijn.
Kortom: als je net als ik, na jaren met plezier gewerkt te hebben, ineens opzij geschoven wordt en je weet echt niet meer hoe nu verder? Zoek dan contact op met Henk Zantinge.
Het Zicht op de toekomst wordt er dan weer een stuk beter op!

Ingrid Kremers